fotballsko
.no

Nike Tiempo Legend VI AG-R Spark Brilliance Pack

Produsent: Nike
*

     

kr 1 900,00

Tiempo Legend VI har overdel av supermykt kengurusinn, som er belagt med ACC-teknologi. AG-knotter for spill på kunstgress. 

Det er særlig to nye elementer som skiller seg ut som de mest innovative. For det første har det kommet en ny oppdatering på det vatterte skinnet i tåboksen. Her har Nike klart å erstatte det vatterte skinnet uten at det går utover den kjente balltouchen Tiempo-modellen tilbyr. Det betyr at de fleste overdelsstingene, som skal bidra til god stabilitet og passform, nå er fjernet. 

Den andre store forskjellen fra forgjengeren Tiempo Legend 5 til denne nye generasjonen finner vi også på overdelen. Erstatningen for det vatterte skinnet, eller overdelsstingene om du vil, er nemlig et helt nytt "skjelett" som ligger på innsiden av overdelen og tillater Nike å droppe disse tradisjonelle stingene. Overdelen, og spesielt forfotområdet på den nye Tiempo-modellen, er derfor nesten sømløs, og gjør at den kjente Tiempo-passformen og komforten tas til et nytt nivå. 

Overdelen er laget av supermykt kenguruskinn med ACC-teknologi (All Conditions Control), som gir økt ballkontroll uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold.

Tungen på ikoniske Tiempo har også blitt modernisert for å øke ytelsen. I likhet med Mercurial Vapor er nå lissene integrert, noe som både gir økt beskyttelse og sikrer at tungen på skoen ikke sklir unødvendig og holder seg på plass.

Den eksterne hælkappen er nå ny og mykere, og er designet for å øke stabiliteten og den såkalte "lockdown"-effekten ytterligere. På hælkappen står det skrevet "Tiempo" horisontalt.

Yttersålen og knottekonfigurasjonen er tilnærmet identisk som forgjengeren, men har likevel fått et nytt design med en stor Nike-swoosh under høyre sko, mens "Tiempo" står skrevet under venstre sko.

Lev. varenr. 819712-307


Produktspesifikasjoner
Kategori AG - Kunstgress
Herre/Dame/Barn Herre
Farge Blå
Farge Gul
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Nike Flylite Leggskinn

Lev. varenr. SP2085-817