fotballsko
.no

Ortho Movement Sport Insole, Innleggssåle

Produsent: Sport Direkt
*

kr 350,00
kr 279,00

Innersåle som reduserer belastning på muskler og ledd for å skape bedre forutsetninger for alle som elsker å utøve sin sport.

De oransje D3O®-sonene gir hælen, leddene og skjelettet ekstra støtdemping for å avlaste kroppen. Sonenes form og plassering er spesielt utformet etter idrettsutøvernes belastningsmønster når de utfører ulike idretter.

Den langsgående fotbuestøtten er unikt utformet for å passe så mange fottyper som mulig. 

Det grå EVA-materialet er et dynamisk materiale som gir en kombinasjon av ekstra støtte og støtdemping, noe som reduserer rotasjonsbelastningen.

Den anatomiske hælkoppen fordeler trykket under hælen og reduserer belastningen ved å samle hælens fettpute og forsterke dens naturlige funksjon. 

Det øverste laget reduserer faren for gnagsår og blemmer. 

Ta ut de gamle innleggssålene fra skoene. Legg de nye Sport Insole-sålene i skoene for å kontrollere at størrelsen er riktig. Hvis passformen ikke stemmer, kan du klippe og tilpasse sålene med en saks.  

Når du utøver ulike idretter, har du en økt belastning på opptil 8 ganger din egen kroppsvekt. Dette kommer av de ulike svevfasene som oppstår når det utøves aktiviteter som tas imot av foten. Bevegelsesmønsteret er komplekst, og det stiller store krav til kroppen. 

Sålene tåler ikke høye temperaturer. Det kan rengjøres med lunkent vann og såpe. Tørkes i romtemperatur. Ikke vask sålene i vaskemaskin. 

Vi anbefaler at du skifter ut sålene etter 6-12 måneders bruk, eller når de viser tegn til å være utslitte.


Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også